Tiyatro Bölümü Öğretim Elemanı ve Öğrencilerinden 18 Mart Dinletisi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yılı anısına 18 Mart 2024 tarihinde M. Osman Korfmann Kütüphanesinde Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Yonca Yüksel ve Tiyatro Bölümü öğrencileri Almina Durğan, Burcu Doğru, Cansu Maral Çelik, Sıla Estel Giritlioğlu, Ezgi Bahar Aydoğan, Yasemin Yancı, Yiğit Furkan Atcı, Abdulkadir Bozkurt, Emir Emrullah Kurt, Ergin Keskin, Mehmet Mert Çevik, Melih Karlık, Salihcan Saban 'dan oluşan koro, Öğr. Gör. Yonca Yüksel’in bestesini yaptığı ‘Zafer Türküsü’nü, ‘Gazi Diyor Çanakkale Geçilmez’ ile ‘Karyolamın Demiri’ parçalarını seslendirdi. Dinletiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar, Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cemal Meydan, çok sayıda öğretim elemanı, öğrenci ve halktan dinleyicinin katıldığı gösterim büyük beğeni topladı.