İdari Personel Hizmet İçi Eğitim Toplantısı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDE İDARİ PERSONEL HİZMET İÇİ EĞİTİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kalite çalışmaları kapsamında fakülte idari personelleri için 25.04.2024 tarihinde Kalite Süreçleri ve Görev Tanımları hakkında Hizmet İçi Eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık makamında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar, Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanları ve Güzel Sanatlar Fakültesi Kalite Komisyon üyelerinden Doç. Deniz Kürşat ve Arş. Gör. Kaan Kaya’nın yanı sıra Öğrenci İşleri, Yazı İşleri, Bölüm Sekreterliği, Muhasebe, Destek Hizmetleri birimleri personelleri katılım sağladı.