"Kuşlardan Saklanırken" Tiyatro Oyununun Prömiyeri Yapıldı

Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencilerinin Oyun Projesi dersi kapsamında çalıştıkları oyunların ilki, 14 Mart 2024 akşamı sahnelendi. Son sınıf öğrencimiz Nuri Cabaroğlu'nun kendi yazdığı ve yönettiği "Kuşlardan Saklanırken" isimli oyun, Güzel Sanatlar Fakültesi NFK Tiyatro Salonu'nda ilk kez seyirciyle buluştu. Savaşın yıkıcı etkilerini bir çocuğun gözünden anlatan oyun, seyirci ve oyuncuyu sahne üstünde bir araya getiren çağdaş bir reji anlayışı ile sahnelendi. Oyundan sonra yapılan söyleşide, seyircilerin oyun hakkındaki  görüşlerini samimi ve keyifli bir sohbet içinde paylaşmaları da sağlandı. "Kuşlardan Saklanırken" 21 Mart 2024 tarihinde NFK Tiyatro Salonunda ikinci kez seyircilerle buluşacak. Oyunun sahnelenme koşulları nedeniyle 100 kişilik seyirci sınırı bulunmaktadır. Oyuna gelmek isteyenler 05453962604 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.