Çanakkale Zaferi Koro Çekimi Yapıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yılı anısına Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Öğr.Gör. Yonca Yüksel'in bestesi Zafer Türküsü, Gazi Diyor Çanakkale Geçilmez ile Karyolamın Demiri Türküleri Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından seslendirilmiş ve kayda alınmıştır. Koro kaydının yönetmenliğini Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Ülkü Sönmez yapmıştır. Koroda Tiyatro Bölümü öğrencileri, Almina Durğan, Burcu Doğru, Cansu Maral Çelik, Sıla Estel Giritlioğlu, Ezgi Bahar Aydoğan, Yasemin Yancı, Yiğit Furkan Atcı, Abdulkadir Bozkurt, Emir Emrullah Kurt, Ergin Keskin, Mehmet Mert Çevik, Melih Karlık, Salihcan Saban yer almıştır. Koromuzun etkinliği, 18 Mart 2024 tarihinde saat 18:30'da M.Osman Korfmann Kütüphanesinde dinleyicilerle buluşacaktır.