18 Mart Dostluk Köprüsü II. Ulusal Karma Sergi’nin Açılışı Gerçekleşti

Ulusumuzun ve dünyanın geleceğinin belirlendiği 18 Mart 1915 tarihinin 109. Yıldönümünde bu önemli günü anmak, kahramanlıklarımızı yad etmek ve sanatın birleştirici gücü ile inşa ettiğimiz dostluk köprüsü ile geleceğe ulaşmak amacıyla, fakültemiz tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile düzenlenen "18 Mart Dostluk Köprüsü II. Ulusal Karma Sergi”nin açılışı gerçekleşti. 18 Mart 2024 tarihinde Mahal Sanat Galerisinde ve Manfred Korfmann Kütüphanesi Sergi salonunda eş zamanlı açılan sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale İl Kültür Müdürü Çağman Esirgemez, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar,  Dokuz Eylül Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cemal Meydan, öğrenci ve öğretim elemanlarımızın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatsever katılım sağladı. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültelerinin öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan sergi 5 Nisan 2024 tarihine kadar görülebilecektir.