Uluslararası Sualtı ve Açık Hava Çalıştayı İç ve Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Güzel Sanatlar Fakültesinin Turan Devletleri Federasyonu, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Ressam Mine Sarmış ve üniversitemiz Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi işbirliğinde gerçekleştirmeyi planladığı 'Uluslararası Sualtı ve Açık Hava Çalıştayı' toplantısı, 10 Mayıs 2024 tarihinde dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında yapıldı. Toplantıya dış paydaşlarımız Turan Devletleri Federasyon Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinden Muharrem Şahin ve Sadettin Taşdelen, Ressam Mine Sarmış, Ressam Olga Eren, Ali Uysal, Hanife Güler ile iç paydaşlarımız Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Yiğit, Prof. Dr.Adnan Ayaz, Prof.Dr. Uğur Altınağaç, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim üyesi Doç.Dr. Neşe Kafa, fakültemiz Resim Bölüm Başkanı Prof. Hakan Daloğlu, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Ezgi Yemenicioğlu Negir ve Dr.Öğr.Üyesi Mert Yavaşça, Arş.Gör. Gökhan Keleş, Grafik Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi İlkan Devrim Dinç ve Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren katılım sağladı. Toplantıda, 2-13 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan çalıştaya ilişkin protokol maddeleri görüşüldü ve protokolün son halinin Haziran ayının ilk haftasında tamamlanmasına karar verildi.