Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit BURUNLULAR’dan engelli erişilebilirlik raporu hazırlıkları için fakültemiz ziyareti

 

Güzel Sanatlar Fakültesi, binamızın engelli erişilebilirlik raporu hazırlıkları yapılması için Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi’ne talepte bulunmuş ve 8 Kasım 2023 tarihinde, Şube Başkanı Ümit BURUNLULAR davetimiz üzerine denetim için fakültemize gelmiştir. Fakültemiz dış alanları (otopark, engelli rampaları) ve iç mekanlar (koridorlar, atölyeler, derslikler, engelli tuvaletleri, asansörler, katin, personel odaları vb.) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde YÜCEL COŞAR ve Resim Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Gökhan KELEŞ eşliğinde Ümit BURUNLULAR tarafından denetlenmiş ve denetim esnasında tespit edilen eksiklikler kayıt altına alınmıştır.

 

Denetim bitiminde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim ZÜMRÜT’ü ziyaret eden Ümit BURUNLULAR, tespit edilen eksiklikleri şifahen aktarmış ve denetim raporunun birkaç işgünü içerisinde resmi yazı ile dekanlığımıza iletileceğini bildirmiştir.

 

Ayrıca fakültemiz ile Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi’nin ileriye dönük gerçekleştirebileceği işbirlikleri, faaliyetler ve projeler hakkında görüşülmüş, yakın zamanda tekrar bir araya gelerek sosyal sorumluluk projeleri için bir takvim oluşturulması planlanmıştır.