Tiyatro Bölümü'nün İç ve Dış Paydaş Toplantısı

Üniversitemiz ile İŞKUR arasında imzalanan Çocuk Oyunu Protokolü kapsamında 8 Kasım 2023 tarihinde bir ekip toplantısı düzenlendi. Tiyatro Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren ve Arş.Gör. Zafer Öncül, dış paydaşlarımızdan İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ve iç paydaşlarımızdan Tekstil ve Moda Tasarımı öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Minara Guliyeva ile bir araya gelerek projenin ilerleyiş sürecini değerlendirdiler. Ayrıca projede oyuncu olarak görev alacak olan Tiyatro Bölümü öğrencileri Burcu Doğru, Cansu Maral Çelik, Emrullah Kurt, Ezgi Bahar Aydoğan, Mehmet Kılıç, Nil Ergen, Simge Arıcan ve Tuğçe Ateş paydaşlarımızla tanıştılar ve proje hakkında detaylı bilgi aldılar. Samed Behrengi'nin Küçük Kara Balık adlı öyküsünden uyarlanacak olan oyun metninin hazırlık süreci, sahne provaları ve tasarım çalışmalarının 5 ay içinde tamamlanmasına ve Bahar Yarıyılında oyunun sahnelenmesi planlandı.