"Seramik ve Cam Bölümü Kariyer Günleri"

.

Bölümümüzde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında her ayın ikinci haftasında yapmayı planladığımız "Seramik ve Cam Bölümü Kariyer Günleri" kapsamında ilk konuğumuz, Çanakkale Seramik Fabrikası Karo Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü Erdal Demirci ile 15.11.2019 günü saat:14:00 da bölümümüz 110 nolu dersliğinde bir araya geldik.

“Seramik Sektöründe Tasarım/Ürün Geliştirme Departmanlarının İşleyişi ve Sektörün İnsan Kaynağı Beklentileri” konulu söyleşimize bölüm içi olduğu kadar bölüm dışından da çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanı katılım sağlamıştır. Seramik sektöründeki yerlerini belirleme hedef koyabilme ve bu hedefi yönetebilme adına öğrencilerimize ve onları en doğru şekilde yönlendirebilmek adına öğretim elemanlarımıza değerli katkılar sağlayan sunumun ardından, ÇASEM bünyesinde üretilen fırça dekorlu yelkenli motifli Geleneksel Çanakkale tabağı yorumu günün anısına konuğumuza sunulmuştur.