"Sanat Alanında Başlangıç Düzeyinde Proje Yazımı" Kurum İçi Eğitim Programı

.

Fakültemizce akademik personelimizin proje yazma kapasitesinin geliştirilmesi amacıyla, Prof. Dr. M. Fatih Karagül tarafından “Sanat Alanında Başlangıç Düzeyinde Proje Yazımı” kurum içi eğitim programı 18.01.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Eğitim kapsamında, proje önerilerinin nasıl yazılacağına dair bilgiler verilmiş, halen devam eden ve tamamlanmış proje örnekleri üzerinden incelemeler yapılmıştır. Eğitime fakültemizin hocalarından, Doç. Yeşim Zümrüt Karaman, Öğr. Gör. M. Berrin Karaman Karagül, Öğr. Gör. Mehmet Coşar, Dr. Öğr. Üyesi Z. Evrim Kanat, Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Polat, Arş. Gör. Şule Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Yüksel, Dr. Öğr. Üyesi V. Özge Zeren, Arş. Gör. Zafer Öncül, Dr. Öğr. Üyesi Minara Guliyeva, Arş. Gör. Dr. Zeynep Arol, Arş. Gör. Ayşe Ekinci ve Öğr. Gör. Dr. Özlem Uyan katılmıştır.