Prof.Dr. Tolga Özşen ile İç Paydaş Toplantısı Yapıldı

Japonya ile Türkiye Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 100. yıldönümünde 27.Japonya Günleri Etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Fakültesi ile Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı'nın ortaklaşa gerçekleştireceği faaliyetler hakkında 7 Şubat 2024 tarihinde bir iç paydaş toplantısı düzenlendi. Toplantıya Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Tolga Özşen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Müjde Yücel Coşar ve Dr.Öğr.Üyesi Vecihe Özge Zeren, Resim Anasanat Dalı Başkanı Prof. Hakan Daloğlu, Seramik ve Cam Anasanat Dalı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Ayşe Güler, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Didem Çatal katıldılar. Toplantıda 13 Mayıs 2024 tarihinde fakültemiz NFK Tiyatro Salonu ve Fuaye Alanında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı ve öneriler değerlendirildi. Son olarak etkinlik kapsamının netleştirilmesi için birimler arasında yapılacak geniş kapsamlı bir toplantı planlandı.