Muthesius Güzel Sanatlar ve Tasarım Üniversitesinden Prof. Dr. Kerstin Abraham'la zoom üzerinden tanışma toplantımız gerçekleşmiştir.

.

Erasmus İkili Anlaşma öncesi tanışma toplantısı ve çalıştay programı kapsamında, Almanya Muthesius Güzel Sanatlar ve Tasarım Üniversitesinden Prof. Dr. Kerstin Abraham'la online tanışma toplantımız gerçekleşmiştir. Bölüm Bşk. Prof.Dr. M.Fatih KARAGÜL ve  Bölüm Akademisyenlerimizinde hazır bulunduğu toplantıda, ikili çalışmalar kapsamında yapılması planlanan uygulamalı etkinlikler, sunumlar hakkında bilgi alışverişi, katılımcı öğrenci sayıları ve fiziksel mekanlar hakkında bilgiler verilmiş olup, nisan ayı içersinde tekrar online öğrenci tanıtım toplantısı düzenlenmeye karar verilmiştir. Seramik ve Cam Bölümümüzün  tanıtım sunumunu 4. sınıf öğrencimiz Murat ŞEN gerçekleştirmiştir.

Seramik ve Cam Bölümü Güz Dönemi Bütünleme Sınav takvimi.pdf