Mezunumuzdan Kariyer Söyleşisi ve Atölye Çalışması

30 Ekim 2023 tarihinde Oyunculuk Anasanat Dalı 2018 mezunlarımızdan ve dış paydaşımız Sercan Gedik, bölümümüzde bir söyleşi ve atölye çalışması gerçekleştirdi. İlk olarak birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimizle kariyer planlama üzerine söyleşi yapan Gedik, kendi deneyimlerini de paylaşarak öğrencilerimize okul sonrasında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgi verdi ve önerilerde bulundu. Söyleşinin ardından üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimizle "Oyunculukta Duygu ve Beden Farkındalığı" üzerine ilham verici bir atölye çalışması yaptı. Bu keyifli ve verimli çalışmanın ardından yapılan toplantıda, benzer buluşmaların devam ettirilmesine ve ortak projeler geliştirilmesine karar verildi.