Makedonya, Arnavutluk, Sırbistan Dış Paydaş Toplantısı

Fakültemiz dekanı  Prof. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Yeşim Zümrüt,  Tiyatro Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi V. Özge  Zeren, Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri, Dr. Öğr. Gör. İlkan Devrim Dinç ile Makedonya Kültür Bakan Yardımcısı Daim Luchi, Arnavutluk Kërrabe Belediye Başkanı Lorenc Isifi, Sırbistan Preşeva Belediye Başkan Yardımcısı Almin Shaqiri, Kuzey Makedonya İletişim Genel Müdürü Muhammed Ramadani, Kuzey Makedonya İş Adamı Zaferi Kurt 17.03.2023 tarihinde dekanlık makamında bir araya geldi. Temmuz ayı içerisinde fakültemizce Üsküp’te yapılacak olan tiyatro gösterimi, moda defilesi ve belgesel projesi protokolü üzerinde değerlendirmeler yapan heyet, sanatın iyileştirici evrensel gücü ile ilerleyen süreçte Makedonya, Sırbistan ve Arnavutluk da yapılabilecek sanat faaliyetleri üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Kurumlarımız arasında ortak birçok sanat projesinin başlamasının ve paydaşımız ile olan dostane ilişkilerimizin kıymetli ve mutluluk verici olduğunu dile getiren Prof. Evren Karayel Gökkaya, sayın Daim Luchi'ye teşekkürlerini sundu.