İŞKUR’dan Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerine Kariyer Yönetimi Semineri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi, İŞ-KUR işbirliğiyle, kariyer yönetimi ve iş olanaklarına dair bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminer, İŞ-KUR'un deneyimli İş ve Meslek Danışmanı Sayın Leyla İskamya tarafından birinci ve dördüncü sınıf öğrencilerine sunuldu.

Seminerde, katılımcılara iş arama yöntemleri, Europass CV hazırlama teknikleri ve İŞKUR portalının kullanımı gibi konularda detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, kariyer hedeflerini belirleme ve iş bulma süreçlerinde kullanabilecekleri stratejiler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı buldu.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamakta ve iş dünyasına daha hazırlıklı bir şekilde adım atmalarını desteklemektedir.