Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden İç Paydaş Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iç paydaşı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, Japon Dili Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Özşen ve bölümün öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Melek Çelik, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt’ü ziyaret etti. “Türkiye ve Japonya Diplomatik İlişkilerinin 100. Yılı” münasebetiyle yapılması planlanan sanat ve tasarım etkinlikleri hakkında görüşmelerin gerçekleştiği toplantıya aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Kenan Saatçıoğlu, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Didem Çatal ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Eski Yazı Anasanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Dr. İsmail Öztürk katılım sağladı. Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, Japon Dili Anabilim Dalı arasında yapılması planlanan uluslararası iş birlikleri hakkında verimli bir görüşmenin gerçekleştiği toplantıda, yapılması planlanan etkinlikler hakkında konu başlıkları ve yakın/uzak vadede bir etkinlik takvimi belirlendi. Nazik ziyaretleri ve değerli iş birlikleri için iç paydaşımız Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, Japon Dili Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Özşen’e ve bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Melek Çelik’e teşekkürlerimizi iletiriz.