GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NE İÇ VE DIŞ PAYDAŞ ZİYARETLERİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Bahçeşehir Koleji arasında yapılması planlanan iş birliği kapsamında gerçekleştirilen toplantıda fakültemizin iç ve dış paydaları Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında misafir edildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında gerçekleşen toplantıya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu, Resim Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Yemenicioğlu Negir, iç paydaşlarımız; Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Türkeri, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Tabuk, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Barbaros Demirselçuk ve Öğr. Gör. Şebnem Karahan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ulaş Yabanova, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Necmi Tekin, Döner Sermaye İşletme Müdür Vekili Senem Ezgi Yılmaz ile dış paydaşlarımız; Çanakkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ümit Talip Kaya ve Ortaokul Müdürü Zeynep Çengel katılım sağladı. İki kurum arasında yapılması planlanan iş birlikleri hakkında fikir alış verişi yapılan toplantıda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Bahçeşehir Koleji arasında bir ana protokolün yapılmasına ve ana protokolün ilgili birimlerle yapılacak ek protokollerle de detaylandırılmasına karar verildi.