GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NE İÇ PAYDAŞ ZİYARETİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programları içeriğince, 2024 yılında ‘Dîvânu Lugâti't-Türk’ün Yazılışının 950. Yıl Dönümü’ etkinlikleri kapsamında, üniversitemiz iç paydaşları ÇOMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ÇOMÜ Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi yetkililerini ağırladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya, ÇOMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek Kalın Salı, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Özgür Üstün ve Öğr. Gör. Nilsu Tarhan’ın yanı sıra ÇOMÜ Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Necmi Tekin ve Öğr. Gör. Necati Işık katılım sağladı. Verimli geçen toplantı sonucunda üç iç paydaş arasında 2024 yılı içerisinde ‘Dîvânu Lugâti't-Türk’ün Yazılışının 950. Yıl Dönümü’ temalı bir proje hazırlanmasına ve bu konuda paydaşların ön çalışmalarına başlamasına karar verildi. Nazik ziyaretleri ve değerli iş birlikleri için iç paydaşlarımız ÇOMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ÇOMÜ Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi yetkililerine çok teşekkür ederiz.