Güzel Sanatlar Fakültesi’ne İç Paydaş Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin düzenlediği 15. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi grafik tasarımlarını ve kongre ile bağlantılı olarak Çanakkale Belediyesi'nin düzenlediği 60. Uluslararası Troia Festivali kapsamında küratörlüğünü ve düzenlemesini Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç'un ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan'ın üstlendiği “Buğdayın Hikayesi Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi" ile verilen katkılardan dolayı teşekkürlerini sunmak üzere Fakültemiz iç paydaşı; Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sibel Tan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yeşim Zümrüt’ü 06.09.2023 tarihinde makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Yeşim Zümrüt, güzel ve verimli çıktıları ile her birimin güçlü yönlerinin birleştiği birimler arası iç paydaş iş birliklerinin artması dileğinde bulundu. Bunun yanı sıra, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç’un tasarladığı kongre logosunun yer aldığı ve Kaleseramik tarafından üretilen kongre plaketi, Prof. Dr. Sibel Tan tarafından Prof. Yeşim Zümrüt’e takdim edildi. Kıymetli ziyaretleri ve iş birlikleri için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sibel Tan’a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.