GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NE DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dış paydaşı Kendi Yolunu Farket Hayata Destek Derneği Başkanı Banu Kapıkıran ve Başkan Yardımcısı Burak Kapıkıran, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt’ü ziyaret etti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Kenan Saatçıoğlu ve Resim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Yemenicioğlu Negir’in de katılım sağladığı toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Kendi Yolunu Farket Hayata Destek Derneği iş birliğinde yapılması planlanan proje ve protokol çalışmaları hakkında öneriler sunuldu. Banu Kapıkıran ve Burak Kapıkıran, Kendi Yolunu Farket Hayata Destek Derneği aracılığıyla Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt adına bağışlanan “Öğrenci Bursu Bağışı Belgesi”ni dekanımıza takdim etti. Nazik ziyaretleri için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Banu Kapıkıran ve Burak Kapıkıran’a teşekkürlerimizi iletiriz.