Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Dış Paydaş Ziyaretleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Kağan Sağdıç, Buğra Yılmaz, Ceyda Uludağ ve Deyyan Kübra Dalgıç, fakültemizin dış payları olan Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi ve HASSAN Tekstil A.Ş.’nin İstanbul, Esenyurt’ta bulunan üretim tesislerini ziyaret ettiler. Öncelikle, Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi’nde inceleme ve görüşmelerde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi yetkilileri ve öğrenciler, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kolunsağ ile iki kurum arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler. Sonrasında ise, HASSAN Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Şişman eşliğinde firmanın üretim tesislerini inceleme fırsatı elde ettiler. İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Volkan Özdede’nin de hazır bulunduğu toplantıda, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, yetkililerle üniversitemiz ve fakültemiz öğrencileri, mezunları için İŞKUR üzerinden yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüşmelerde bulundular. Nazik davetleri, değerli destek ve misafirperverlikleri için Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kolunsağ’a ve HASSAN Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Şişman’a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.