GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDEN DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ: Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal ve Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü, Cam Anasanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Şeyma Bil'den oluşan ekip fakültemiz dış paydaşı olan Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi’nin İstanbul, Esenyurt’ta bulunan üretim tesislerini ziyaret ettiler. Üniversitemiz yetkilileri, Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kolunsağ ile iki kurum arasında halihazırda devam eden iş birlikleri üzerinede görüşmeler gerçekleştirdiler. Nazik davetleri, değerli destek ve misafirperverlikleri için Sayın Mustafa Kolunsağ’a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.