Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu ile Dış Paydaş Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında, 30.01.2024 tarihinde Turan Devletleri Teşkilatı ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya ÇOMÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Neşe Kafa, Turan Devletleri Teşkilatı Çanakkale İl Başkanı Mehmet Yüzbaşı ve ekibi Ali Uysal, Hanife Güler, Yunus Kandöre katılım sağladı. Mayıs ayında yapılması düşünülen “Uluslararası Çanakkale Sualtı Çalıştayı” nın organizasyonunun Güzel Sanatlar Fakültesi paydaşlığında yapılması kararlaştırıldı. Çalıştayda yer alacak iç ve dış paydaşların belirlenmesi, gerekli içeriğin ve takvimin oluşturulması için ilerleyen süreçte bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.