Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İç - Dış Paydaş Toplantısı

Fakültemiz öğretim elemanlarınca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi için tasarlanan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından seçilen kurumsal ürünlerin üretim süreçleri hakkında görüşmeler yapıldı. 26.01.2024 tarihinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında yapılan toplantıya dış paydaşımız Pozitif Matbaa kurucusu Mustafa Gültekin, iç paydaşlarımızdan Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Senem Ezgi Yılmaz, satın almada görevli Sevil Kılıç ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar katılım sağladı. Ürünlerin malzemeleri, ölçüleri, üretim yöntemleri, renkleri ve ambalaj tasarımları hakkında fikir alışverişi ve planlamaların yapıldığı bu görüşmede taslak üretim takvimi oluşturuldu.