Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dış Paydaş Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında yapılan toplantıya dış paydaşlarımız Matmazel ve GOGO Design Studio firmalarını temsilen GOGO Design Studio kurucusu Görkem Hekimoğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Çoşar, Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri Doç. Deniz Kürşad ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları Doç. Dr. Gülşah Polat, Dr. Öğr. Üyesi Minara Guliyeva Jamsidi, Öğr. Gör. Şule Günal ve Arş. Gör. Şule Öztürk katılım sağladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri ile Matmazel ve GOGO Design Studio firmaları arasında 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapılması planlanan ambalaj ve çanta tasarımına yönelik projeler hakkında fikir alışverişi ve planlamanın yapıldığı bu görüşme verimli çıktılarla sonuçlandı. İş birliği protokolünün maddelerinin, takviminin ve çıktılarının görüşüldüğü toplantıda bir eğitim semineri ve teknik gezi ile faaliyetlere başlama kararı alındı. Nazik ziyaretleri ve iş birlikleri için dış paydaşımız olan Matmazel ve GOGO Design Studio firmalarına ve bu firmaları temsilen fakültemize ziyaret gerçekleştiren Sayın Görkem Hekimoğlu’na Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.