Güzel Sanatlar Fakültesi Sertifikalı İlk Yardım Eğitimi

.

Güzel sanatlar fakültesi olarak “önce hayat” diyoruz ve  “ilk yardım eğitimi” düzenliyoruz. Öğrenci, akademisyen ve idari personellerimizin katılımıyla fakültemizde düzenlediğimiz eğitimimiz 2 gün süreyle devam edecek. Eğitim sonunda Fakültemizdeki her bölümden bir akademisyen, bir öğrenci ve idari personelimizden üç kişi ilk yardım sertifikası almaya hak kazanacak.

Geçen hafta düzenlediğimiz organ bağışı etkinliğinden sonra yine toplumsal fayda için attığımız bu adımla hayatın her anında ihtiyaç duyacağımız bir eğitimimizi daha tamamlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimimize destek olan Çanakkale İl sağlık müdürlüğümüze, eğitmenlerimize ve eğitim alan tüm katılımcılara teşekkürü bir borç biliriz.