Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Yeşim Zümrüt'ten Dış Paydaşımız Kaleseramik'e Ziyaret

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, dış paydaşımız Kaleseramik'in kıymetli yöneticisi Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal beyin daveti ile sayın Soysal'ın çalışma ekibi  "Değişim Yönetimi Programı" üyelerine "Mücadele Ruhu ve Ekip Ruhu" başlıklarında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında yapılan toplantıda Kaleseramik destekleri ile fakültemiz paydaşlığında yapılan mevcut projeler, Seramik ve Cam Bölümü öğrencilerinin nitelikli eğitim alması yönünde yapılabilecekler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik davetleri, değerli paydaşlıkları ve misafirperverlikleri için Kaleseramik yetkililerine teşekkür ederiz.