Güzel Sanatlar Fakültesi Kalite Güvence ve İyileştirme Ziyareti ve Akademik Yükseltme Belge Takdimi Töreni Gerçekleştirildi.

28 Haziran 2024 günü gerçekleştirilen törene ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, GSF Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Özge Zeren, Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Erdem Kan, birim kalite güvence komisyonu ve akademisyenler katılım gösterdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi ziyaretinin ardından GSF Kalite Güvence Komisyonu ile bir araya gelinerek üniversitemiz ve birim kalite süreçlerine üzerine değerlendirmeler yapıldı. Tören,  '2023 Yılı ÇOMÜ En'leri' kapsamında ödüle layık görülen Prof. Yeşim Zümrüt , Prof. Didem Çatal, Dr.Öğr.Üyesi İ.Devrim Dinç ve 2023 yılı akademik yükseltme alan Prof. Yeşim Zümrüt, Doç.Dr. Kenan Saatçioğlu'nun belgeleri Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu tarafından takdimi ile tamamlandı.