Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı, Dardanos Tümülüsü Turizm Destinasyonu Projesi Kapsamında Çalışmalara Başladı

14 Ağustos 2024 tarihinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinasyonluğunda, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Troya Müzesi işbirliği ile yürütülen "Dardanos Tümülüsü Turizm Destinasyonu" projesi için Güzel Sanatlar Fakültesi, Dekanı Prof. Didem Çatal’ın başkanlığında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nden Arş. Gör. Merve Temiz Topsakal'ın konu hakkında bilgilendirme sunumu ile başlandı.  Sunumda, projenin hedefleri ve kapsamı hakkında bilgi verildi.

Toplantıya Doç. Deniz Kürşad, Doç. Oğuz Tunç, Dr. Öğr. Üyesi İlkan Devrim Dinç, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan, Arş. Gör. Dr. Kaan Kaya, Öğr. Gör. Semra Çam ve Arş. Gör. Ülkü Sönmez katıldı.

Dardanos Tümülüsü’nün turizm destinasyonu olarak geliştirilmesini ve bölgenin kültürel mirasının korunmasını amaçlayan proje için gerekli görev dağılımları yapılarak çalışmalara başlandı.