Güzel Sanatlar Fakültesi Çevrimiçi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

.

2019-2020 Akademik Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Çevrimiçi Mezuniyet Töreni 06.07.2020 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilmiştir. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Dekan Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, mezun öğrenciler adına Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden Aleyna GÜVEN konuşma yapmıştır.

Konuşmasında mezun öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, öğrencilere "ÇOMÜ’lü olmanın haklı gururunu yaşayın ve ileriki yaşantınızda da Onsekiz Mart ruhunu yaşatın. Mezun olduğunuz Fakültenin adına uygun meslek hayatınızda ülkemizin sanat ve kültür alanında gelişmesi için güzel işler yapacağınız inancıyla ve sağlıklı günlerde tekrar buluşmak dileği ile, yolunuz ve bahtınız açık olsun." şeklinde seslendi.

Çevrimiçi mezuniyet töreni öğrencilerin teşekkür mesajları ile sona erdi.

Mezuniyet töreni videosunu buradan izleyebilirsiniz.

2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Sergisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.