Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

.

Güzel Sanatlar Fakültesi 2021 yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, Dekanımız Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Yardımcıları ve akademik personelin katılımıyla gerçekleşti.

Öğr. Gör. Yonca Yüksel'in müzik dinletisi ile açılan toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Güzel Sanatlar Fakültesinin 2020 yılı içerisindeki faaliyetlerini ve gelecek yıllara yönelik planlarını aktardığı bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Hakan Daloğlu'nun hediye takdimi ile sonlanan toplantının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat fakülte öğrencileri ile görüşerek, öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini değerlendirdi.

gsf_akademik_kurul_2020_2021.pdf