Güzel Sanatlar Fakültesi 2023 Yılı Mezuniyet Töreni

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2023 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genel Sekreteri Ş. Oğuz Ünal, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan KARABULĞU, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yeşim ZÜMRÜT ve Doç. Dr. Kenan SAATÇİOĞLU Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve aileleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Fakültemiz Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Yonca YÜKSEL’in ve Tiyatro Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından Rektör Yarıdımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA’nın ve ardından Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’NUN konuşmaları ile devam etti.

Daha sonra fakülte derecesi ile mezuniyete hak kazanan öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.  Fakülte birincimiz Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Doğukan Durmaz’a belgesini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU takdim etti. Daha sonra sırasıyla; Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Grafik Tasarımı Bölümü, Resim Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencileri sahneye davet edilerek öğrencilere diplomaları verildi. Tören sonrasında fakültemizin orta bahçesinde pilav ve tatlı ikramı yapıldı, müzik eşliğinde eğlence düzenlendi. Ardından kep atma ve toplu fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.

 

Mezuniyet Töreni fotoğraflarına ulaşmak için tıklayın

 

Mezuniyet Törenini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz