Güzel Sanatlar Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Çevrimiçi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Güzel Sanatlar Fakültesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Çevrimiçi Mezuniyet Töreni 13.07.2021 tarihinde saat 11.00’de gerçekleşti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende; mezun öğrenciler adına Fakülte ve Resim Bölümü birincisi Meral Ücel Kerimoğlu, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü birincisi Begüm Eroğlu, Seramik ve Cam Bölümü Birincisi Mücahit Mustafa Taligacı, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü birincisi Kübra Yazı  konuşma yaptı. Rektör yardımcıları ve Dekanımızın mezunlarımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilediği mezuniyet töreni, Mezuniyet Sergisi açılışı ile son buldu.

Mezuniyet Töreni videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Mezuniyet Töreni için hazırlanan öğrenci kareleri videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Mezuniyet Sergisini Haber Fotoğraflarına tıklayarak izleyebilirsiniz.