Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Dış Paydaş Toplantısı

Dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt, 23 Şubat 2024 tarihinde dış paydaşlarımızdan Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile bir araya geldi ve iki kurum arasında yapılabilecek ortak faaliyetler üzerine görüşüldü. Toplantıya dekanımızın yanı sıra Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Alper Osman Karaca, Gençlik ve Spor Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel ve İnşaat Teknoloji Öğretmeni Hazar Barca katıldı. Toplantıda 2024-2025 eğitim-öğretim yılında, 7-29 yaş aralığına odaklı ortak projeler geliştirilmesi ve fakülte bölümlerimizle bağlantılı atölyelerin planlanması hakkında görüşüldü. Gençlik Merkezinin tanıtılması amacıyla içinde bulunduğumuz Bahar yarıyılı takviminde öğrenci ve akademisyenlerimize yönelik bir bilgilendirme sunumu yapılmasına karar verildi. Ayrıca Gençlik Merkezi bünyesinde hizmete girecek olan müzik enstrümanlarının üniversitemiz öğrencilerinin kullanımına açılması ve ders alabilmeleri konusunda da fikir birliği sağlandı.