Fakültemiz ile Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Arasında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Güzel Sanatlar Fakültesi ile Çanakkale Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi arasında, iki kurumun sanatsal işbirliğini geliştirmek ve öğrenciler arasında etkileşimi artırmak amacıyla bir dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. 

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Didem Çatal başkanlığında yapılan toplantıya Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi müdürü Gül Tonka Şirin, öğretmenler Bilgör Akdoğan ve Fulya Boztepe ile dekan yardımcımız Doç. Dr. Gülşah Polat katılım sağlamıştır.

Toplantıda, kurumlar arasında sürdürülebilir bir iş birliği oluşturulması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu ve bu kapsamda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü’ne özel, fakülte ve lise öğrencilerinin birlikte katılım sağlayacağı karma bir sergi düzenlenmesine karar verildi. 

Ayrıca toplantı sonucunda, iki kurum arasında eğitim, sanat etkinlikleri ve projeler alanında ortak çalışmaların resmiyet kazanması adına bir iş birliği protokolü imzalanması kararlaştırıldı.