Fakültemiz 2024 Mezunları Sergisi ve Derece Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Sergisi açılışı ve dereceye giren öğrencilerimizin hediye ve plaket takdim töreni 25 Haziran 2024 tarihinde NFK Fuaye alanında gerçekleştirildi. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Grafik Tasarım Bölümü, Resim Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezunlarının dört yıllık eğitim süreçlerinde ürettikleri eserlerden yapılan seçkiyle açılan serginin koordinatörlüğünü Resim Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Güliz Baydemir Katkar üstlendi. Açılışa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Evren Karayel Gökkaya, Prof.Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt, fakülte dereceleri hediyeleri ana sponsoru Mehmet Yüzbaşı ve Seramik ve Cam Bölümü birincisi ödülü sponsoru Erdal Demirci'ye vekaleten Kale Grubu ÜRGE yöneticisi Elif Alptekin de katılım sağladı. Sunumu Tiyatro Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Zafer Öncül’ün üstlendiği tören Prof. Yeşim Zümrüt'ün açılış konuşması ile başladı. Rektör yardımcıları, sponsorlarımız ve dekanımızın Fakülte birincimiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden Filiz Teker, fakülte ikincimiz Tiyatro Bölümünden Nuri Cabaroğlu, fakülte üçüncümüz Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden Polen Su Biçer'e hediye ve plaketlerini takdimiyle devam etti. Fakültemizin altı bölümünün birincileri hediye ve plaketlerini bölüm başkanlarının elinden büyük bir coşku ve gururla aldılar. Geleceğimiz pırıl pırıl gençlerini, sanatçı, tasarımcı, akademisyen adaylarımızı 2024 yılında fakültemizden mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.