EKİM GEÇİDİ 15 - ÇANAKKALE SERGİSİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Ressam Gülsün ERBİL'in 2001 yılında başlattığı, ülkemizde geleneksel hale gelmiş ve yirmiyi aşkın ilimize yayılmış olan, bütün illerden katılımın sağlandığı “EKİM GEÇİDİ” adlı disiplinler arası karma sergilerin bu yıl on beşincisi düzenlenecektir.

Çanakkale’de Yrd. Doç. Halide OKUMUŞ’ un koordinatörlüğünde, Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi katkılarıyla altı yıldır gerçekleştirilen “EKİM GEÇİDİ 15 - ÇANAKKALE” sergisinde bu yıl, Üniversitemiz sanatçılarının yanı sıra, şehir içinden ve şehir dışından, plastik ve görsel sanatlar alanında toplam 61 sanatçının eserleri yer almaktadır.

Tüm sanatseverler davetlidir.

Açılış: 08.11. 2016