Eğitimde Fırsat Eşitliği Çalıştayı - 20. Milli Eğitim Şurası - Dış Paydaş Toplantısı

.

Millî Eğitim Bakanlığımızın en yüksek danışma kurulu olan Millî Eğitim Şurası kapsamında 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 13.30'da Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu'nda Çanakkale İl Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya; ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat YILMAZ, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı, Eğitim, Spor Bilimleri, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Üyeleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri, Sendika ve STK Temsilcileri, merkez ile ilçeden okul ve kurum yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Dış paydaşımız olan Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği bu çalıştaya fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Müjde YÜCEL COŞAR ve Dr. Öğr. Üyesi V. Özge ZEREN katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan çalıştay, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat YILMAZ'ın konuşması ile devam etti. İl Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat YILMAZ ülkemizin eğitim politikalarının belirlenmesi açısından il raporlarının önemine dikkat çekerek çalıştaya katılım sağlayan, destek veren tüm eğitim paydaşlarımıza çalışmalarında başarılar diledi.  

Eğitim paydaşlarının tespit, öneri, talep ve görüşlerinin analiziyle hazırlanan nihai il raporunun ardından çalıştay sona erdi.

 

Haber ve Fotoğraflar: Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü