EcoGsf Günleri etkinlikleri Gerçekleştirildi

Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri ve EcoGsf öğrenci grubu tarafından organize edilen "EcoGsf Günleri" etkinliğinde Doç. Didem Çatal, Doç. Deniz Kürşad, ve Arş. Gör. Ayşe Ekici sıfır atık, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm konularına dikkat çeken atölyeler düzenledi.

25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşen etkinliklerin ilki EcoGsf grubu öğrencilerinin düzenlediği Giysi Takas etkinliği oldu. Katılan öğrenciler:

Aysel Demirbaş, Nurhan Erol, Beyzanur Başaran, Didem İşbir, Kağan Sağdıç, Leyla Güler, Buse Bal, Rumeysa Beyza Okur, Muammer Gökçe, Hande Sarı, Deniz Engin, Murat Şen, Betül Özakkaş. Öğrenciler, eski giysileri çeşitli yöntemlerle yenileyerek yeniden kullanılabilir hale getirdi.

Doç. Deniz Kürşad Grafik Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencileriyle "Sürdürülebilir Ambalajlar" Afiş Sergisi düzenlerken, Doç. Didem Çatal "Yaşatmak" konulu Kağıt Bardak Boyama Atölyesi gerçekleştirdi. Arş. Gör. Ayşe EKİCİ ise atık kağıtlardan Geri Dönüştürülmüş Kağıt Atölyesi düzenledi.

Etkinliğe Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.