Dış Paydaşımız Turan Devletleri Teşkilatı ile ‘Uluslararası Çanakkale Su Hayattır Çalıştayı’ nın Planlamaları Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında, 28.02.2024 tarihinde Turan Devletleri Teşkilatı ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi, ‘Uluslararası Çanakkale Su Hayattır Çalıştayı’nın planlamaları yapıldı. Toplantıya Turan Devletleri Teşkilatı Çanakkale İl Başkanı Mehmet Yüzbaşı, Ali Uysal, Yunus Kandöre, TURKKON temsilcisi ve proje sahibi ressam, yazar Mine Sarmış, proje uygulama ekibinden Özcan Aydın, Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Prof. M. Fatih Karagül, Grafik Bölüm Başkanı Doç. Didem Çatal, Resim Bölüm Başkanı Prof. Hakan Daloğlu, resim bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Yemenicioğlu Negir, Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar katılım sağladı. Projenin gerçekleştirileceği tarih, yer, öngörülen paydaşlar, fakültemizin bu projede üstleneceği görevler hakkında kararlar alındı.