Dış Paydaşımız Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden fakültemize işbirliği ziyareti

7 Mayıs 2024 tarihinde, Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi’nde görevli öğretmen İstiklal Okur, Psikolog Burak Erkut ve Klinik Psikolog Nükhet Özel Aytekin dekanlığımızı ziyaret etti. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Çanakkale Belediyesi, Karina Deniz Kültürü Merkezi, üniversitemiz Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi ile fakültemiz işbirliğinde 16 Mayıs 2024 tarihinde Karina Deniz Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Gençlerle Yaratıcı Geri Dönüşüm Çalıştayı“ isimli etkinlikle ilgili planlamaların yapıldığı toplantıya, dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt, fakültemiz Sosyal Sorumluluk ve Proje Geliştirme Komisyonu başkanı Doç. Deniz Kürşad, fakültemiz engelli birim sorumlusu Arş. Gör. Gökhan Keleş ve ÇASEM’de görevli Öğr. Gör Necati Işık katılmıştır.