ÇOMÜ HASTANESİNDEN FAKÜLTEMİZE İÇ PAYDAŞ ZİYARETİ

10 Ekim 2024 tarihinde ÇOMÜ Üniversite Hastanesi Başmüdürü Doç. Dr. Abdülkadir ATALAN, Müdür Aşkın GÜVEMLİ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tuncer Şimşek, Baş Hemşire Doç. Dr. Nazan ÇALBAYRAM fakültemize iç paydaş ziyaretinde bulundu. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem ÇATAL’ın başkanlığında ve Dekan Yarımcısı Doç. Dr. Gülşah POLAT TURHAN’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Üniversite hastanesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişi yapıldı. Hastane bünyesine üretilen tekstil ürünlerinin tasarlanması ve üretim sürecinde stajyer olarak tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencilerinin yer alması gibi işbirliği çalışmalarının planlandığı toplantıda iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek sanatsal proje fikirleri üzerine de konuşuldu.