ÇOMÜ Hastane Müdürlüğü ile İç Paydaş Toplantısı

7 Mart 2024 tarihinde ÇOMÜ Hastane Başmüdürü Doç.Dr. Abdulkadir Atalan, Hastane Müdür Yardımcısı Dilek Mutlu, Özel Kalem Halil Sarıçiçek ve Öğr.Gör. Tuğba Çetinol Taştemel fakültemizi ziyaret ettiler. Dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Müjde Yücel Coşar ve Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren'in katılım sağladığı toplantıda, hastane binasının kimliklendirilmesi ve ortak faaliyetler hakkında görüşüldü. Üniversite iç paydaşları olarak alan uzmanlıkları doğrultusunda birbirlerine sağlayacakları katkıların neler olabileceği konusunda fikir birliğine varıldı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yapılabilecek öncelikli faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. İdari personele yönelik eğitimler, atölye çalışmaları ve sağlık çalışanlarına yönelik tiyatro gösterimleri planlamasına karar verildi.