ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve ILLUSIONIST- Digital Arts Studio Arasında İmzalanacak Olan İşbirliği Protokolü İçin Ön Görüşmeler Yapıldı

Uluslararası alanlarda etkinlikler, canlı şovlar ve dijital enstalasyonlar için video mapping, hologram, mocap, VR/AR/XR gibi son teknolojileri kullanarak sürükleyici deneyimler yaratan ödüllü dijital sanat stüdyosu ILLUSIONIST ile Güzel Sanatlar Fakültesi arasında  yapılması planlanan eğitim iş birliği protokolü görüşmeleri, 11 Eylül 2024  tarihinde  ILLUSIONIST- Digital Arts Studio kurucusu Ahmet Gürbüz, Genel Müdür Müge Arıkan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi ve ILLUSIONIST akademik danışmanı Doç. Dr. Aslı İgit ile ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Didem Çatal ve Grafik Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Semra Çam’ın da katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.