ÇOMÜ GSF 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çardak İlköğretim Okulu’nda Kutladı

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir dizi etkinlikle kutlamak üzere Çardak İlköğretim Okulu'ndaydı. İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla; "Mühürlerle Çanakkale ve 23 Nisan", "Tekstil Baskı", "Yüz Boyama" ve "Duvar Boyama" atölyeleri gerçekleşti.

Etkinlikte; Dekan Yardımcımız Doç. Yeşim Zümrüt, Öğr. Gör. Şeref Doğan, Arş. Gör. Dr. Zeynep Arol, Arş. Gör. Şule Öztürk, Arş. Gör. Ayşe Ekici ve Arş. Gör. Gökhan Keleş’in yanı sıra Tekstil ve Moda Tasarımı, Seramik ve Cam, Resim, Geleneksel Türk Sanatları bölümlerinden lisans ve yüksek lisans öğrencileri yer aldı. Lapseki Kaymakam Refiki Kübra Eroğlu, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Okhan Akdur, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Dekanımız Prof. Evren Karayel Gökkaya atölyeleri ziyaret etti.