Çanakkale Belediyesi Karina Kültür Merkezinde Güzel Sanatlar Fakültesi 19 Mayıs Etkinlikleri Düzenlendi

Güzel Sanatlar Fakültesi, 19 Mayıs için Karina Kültür Merkezinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Geleneksel Türk Sanatları ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümleri Tekstil Baskı Etkinliği; Grafik Tasarımı bölümü "Boyalı Balıklar" İllüstrasyon Çalıştayı; Seramik ve Cam Bölümü Çömlekçi Tornasında Çanak Çalıştayı ve “Çanakkale Seramik Balıkları” İlkel Pişirim Çalıştayı etkinlikleri düzenleyerek Çanakkale gençleri ile buluştu. Dekanımız Prof. Evren Karayel Gökkaya, Dekan yardımcılarımız Doç. Yeşim Zümrüt ve Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri, fakülte öğretim üyeleri ve öğretim elemanları Doç. Didem Çatal, Doç. Deniz Kürşad, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç, Öğr. Gör. Dr. Özlem Uyan, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Coşar, Öğr.Gör. Berrin Kayman, Öğr. Gör. Semra Çam, Öğr. Gör. Şeref Doğan, Arş. Gör. Dr. Zeynep Arol, Arş. Gör. Şule Öztürk, Arş. Gör. Kaan Kaya ve öğrencilerimizin yer aldığı etkinlikler hem izleyiciler hem de öğrencilerimiz için çok keyifli bir deneyim oldu.