Buğday'ın Hikayesi Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi Toplantısı

2023 Yılında Ziraat Fakültemizde düzenlenecek olan 15. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi'nin sanat kolunu oluşturacak Buğday'ın Hikayesi Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi'nin düzenlenmesi süreci ile ilgili konuların görüşülmesi amacıyla 14 Aralık 2023 Günü sabah 9:30'da Tarım Bölüm Başkanlığı'nda bir buluşma gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Kongre Organizasyon Kurulu Başkanı ve Tarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sibel Tan ve kongre organizasyon kurulundan Dr. Öğr. Üyesi Selma Kayalak ile Dr. Öğr. Üyesi Didem Hekimoğlu Tunç ev sahipliği yaparken, Dekanımız Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ile Sergi Düzenleme Kurulu Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç ve Öğr. Gör. Dr. Özlem Uyan buluşmaya fakültemiz adına katılmıştır.