Biz Bize GSF 1 - 04.01.2022 Tarihinde Gerçekleşti

.

Biz Bize GSF I

Her ayın ilk salı günü düzenlenmesi planlanan “Biz Bize GSF” Fakülte Yönetimi ve Öğrenci Buluşmaları’nın ilki 4 Ocak 2022 tarihinde Fakültemiz NFK Salonu’nda gerçekleşti. Dekanımız Prof. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Dekan yardımcılarımız Doç. Yeşim ZÜMRÜT ve Dr. Öğr. Üyesi Berna İLERİ, Fakülte sekreterimiz Oğuz Ünal, öğrencilerimiz ile bir araya gelerek Fakültemizin bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Buluşmaya, Medya ve Tanıtım Komisyonu üyeleri; Dr. Öğr. Gör. Özlem UYAN, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz TUNÇ, Öğr. Gör. Mehmet COŞAR, Arş. Gör. Şule ÖZTÜRK, Dr. Arş. Gör. Zeynep AROL, Arş. Gör. Zafer ÖNCÜL, Arş. Gör. Ayşe EKİCİ, Arş. Gör. Gökhan KELEŞ de katıldı.

Belirlenen gündem maddeleri ışığında öğrenciler ile eğitim-öğretime katkı önerileri, hak ve sorumluluklarına dair düşünceleri ve fakülte sosyal medya hesapları üzerine konuşulmasının yanı sıra, fakülte içi bölümler arası iletişim ve etkileşim, sanatsal ve sosyal etkinlikler, Fakültenin fiziki yapısı ve iç dizaynı, öğretim elemanı-öğrenci iletişimi konularında da öğrencilerin görüş, öneri ve talepleri dinlendi.