29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ETKİNLİKLERİ

Cumhuriyetimizin 93. yılında Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Evren Karayel Gökkaya, Yrd. Doç. Yeşim Zümrüt, Yrd. Doç. Aylin Özcan ve öğretim elemanları Öğr. Gör. Mehmet Coşar, Uzm. Şeref Doğan, Arş. Gör. Deniz Kürşad, Arş. Gör. Müjde Coşar, Arş. Gör. Zefer Öncül'ün, fakültemizin tüm bölümlerinden 185 öğrencimiz ve Çanakkale Halkı'nın katılımı ile, "Cumhuriyet'in Renkleri", "Cumhuriyet'e El Ver", "Çanakkale'nin Tişörtleri", "Türk Motifleri", "Bayram Balığı", "Çömlekçi Tornası", "Karikatür Etkinlikleri" ve "Origami Atölyesi" başlıkları altında gerçekleştirdikleri resim, seramik, grafik ve tekstil çalıştayları 29 Ekim Cumartesi günü sabah 08:30'dan 17:00'a kadar Çanakkale'nin soğuk havasına rağmen Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla sımsıcak bir enerji ve yoğun katılımla gerçekleşmiştir.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ETKİNLİKLERİ