23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sanat Etkinlikleri İç ve Dış Paydaş İşbirliğiyle Gerçekleştirildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, iç paydaşımız El Sanatları Araştırma Merkezi (ESAM) ve dış paydaşımız Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültür Merkezi işbirliği düzenlenen sanat etkinlikleri ile kutlandı. 23 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinliklere Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, "Çanakkaledenizler 2” Resim Sergisi " ve "Çanakkaledenizler” 2. Kazı Resim Çalıştayı; Grafik Tasarımı Bölümü “Gelecekte Ben” İllüstrasyon Atölyesi ve “Deniz Masalı” Çalıştayı; Seramik ve Cam Bölümü “Çocuklarla Bayram Kolajları” Çalıştayı; Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü “Bayram Var” Serigrafi T-shirt Baskı Çalıştayı; Geleneksel Türk Sanatları Bölümü “23 Nisan Renkleri” Bez Çanta Kalıp Baskı Çalıştayı; ESAM ise “Çocuk Gözüyle 23 Nisan” Seramik Boyama Çalıştayı ile katıldılar. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt'ün koordinatörlüğünde fakülte akademisyen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sanat etkinliklerine Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, yardımcıları ve meclis üyeleri, Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Mustafa İlker Gülcemal, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri katılım sağladı.